if a reef logo

Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων συνιστά αναπόσπαστο μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης της Ιστοσελίδας, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ. Υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας γνωστοποιείτε σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) είναι η Ετερόρρυθμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΙFAREEF E.E.", που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Λάρνακος 29-31, Τ.Κ. 54454,  με Α.Φ.Μ. 801691390, Δ.Ο.Υ. Ζ Θεσσαλονίκης, και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 161582204000 (η "ΙFAREEF"), τηλέφωνο επικοινωνίας (+30) 2314 066357 και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@ifareef.com. Μέσω της Ιστοσελίδας www.ifareef.con,  η εταιρεία IFAREEF έχει τη δυνατότητα να συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα που χρειάζεται από εσάς ώστε να δημιουργήσει έναν ατομικό λογαριασμό στην ιστοσελίδα της, μέσω του οποίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω e-mail. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει η εταιρεία συλλέγονται, επεξεργάζονται, καταχωρούνται και αποθηκεύονται εμπιστευτικά, από την ίδια ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας.

Τι στοιχεία συλλέγουμε

Δεν συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, εκτός αν εσείς επιθυμείτε να μας τα παρέχετε με τη συγκατάθεσή σας. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε «Λογαριασμό Χρήστη» στην ιστοσελίδα μας θα σας ζητηθεί κατά την εγγραφή σας η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου σας, ενώ για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική αγορά θα ζητηθούν στοιχεία επικοινωνίας (όνομα - επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου), στοιχεία σε σχέση με τη διεύθυνση χρέωσης, ΑΦΜ για έκδοση τιμολογίου, τον τόπο παράδοσης, τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία πληρωμής. Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής newsletter θα ζητήσουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και το όνομά σας. Σε περίπτωση που επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας θα ζητήσουμε το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας

(α) Όταν εγγράφεστε στην Ιστοσελίδα με τη δημιουργία λογαριασμού χρήση.

(β) Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, για να ζητήσετε πληροφορίες ή να υποβάλετε ερωτήματα για τα προϊόντα μας μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

(γ) Όταν αγοράζετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

(δ) Όταν εγγράφεστε στην υπηρεσία λήψης newsletter. Εάν παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, θα πρέπει να διασφαλίζετε ότι ο εν λόγω τρίτος έχει προηγουμένως λάβει γνώση της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς χρησιμοποιούνται προκειμένου:

(α) Να δημιουργήσουμε και διαχειριστούμε τον διαδικτυακό λογαριασμό σας.

(β) Να εκτελέσουμε τις παραγγελίες σας για την αγορά προϊόντων.

(γ) Να απαντήσουμε σε αιτήματά σας.

(δ) Να σας ενημερώνουμε για προϊόντα και υπηρεσίες της ΙFAREEF, για τα νέα μας ή τις προσφορές μας ή άλλα θέματα πιθανού ενδιαφέροντός σας, εφόσον έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία newsletter.

(ζ) Να συμμορφωνόμαστε με τις έννομες υποχρεώσεις μας (π.χ έκδοση παραστατικού πώλησης).

Νομική βάση Επεξεργασίας Δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας είτε:

Α) Βάσει συγκατάθεσής σας: π.χ. στοιχεία επικοινωνίας που παρέχετε με σκοπό να θέσετε τα αιτήματά σας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όνομα για εγγραφή στην υπηρεσία newsletter.

B) Για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης: π.χ. στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση παράδοσης, τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση για επιβεβαίωση και ενημέρωση πορείας παραγγελίας.

Γ) Προς συμμόρφωση με έννομες υποχρεώσεις μας: π.χ. ΑΦΜ για έκδοση παραστατικού αγοράς

Δ) Το έννομό συμφέρον μας κατά περίπτωση. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα δεν επεξεργάζονται, ούτε διατίθενται για κανένα σκοπό εμπορικής ανάλυσης/εκμετάλλευσης, ενώ δε πρόκειται να δοθούν σε κανένα τρίτο, ούτε να δημοσιοποιηθούν, εκτός και αν ζητηθούν από τις αρμόδιες αρχές. Όσα και μόνο χρειάζονται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και την παράδοση των προϊόντων δίνονται στους μεταφορείς που συνεργάζονται με την εταιρία μας και σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου που διέπει τη λειτουργία τους.

Δεδομένα κατά τη Διαδικασία Πληρωμής

Όταν ο χρήστης της ιστοσελίδας εξοφλεί την παραγγελία του με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα η
πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος Ηosted payment simplify της Εθνικής τράπεζας, ενώ
όταν ο χρήστης εξοφλεί την παραγγελίας μέσω PayPal μεταφέρεται σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών
της PayPal. Τα στοιχεία που δηλώσετε κατά την πληρωμή δεν γίνονται γνωστά στην ιστοσελίδα μας,
ενώ ισχύει η επιμέρους πολιτική απορρήτου και ασφαλών συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας και της
PayPal κατά περίπτωση.

Xρονική διάρκεια αποθήκευσης δεδομένων

Σε ό,τι αφορά τα δεδομένα που συλλέγονται με σκοπό τη δημιουργία παραγγελίας ή την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, αυτά διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία (π.χ. φορολογικά στοιχεία) και σε κάθε περίπτωση  μέχρις ότου παραγραφούν, σύμφωνα με τη νομοθεσίας, τυχόν αξιώσεις ή μέχρι την αμετάκλητη δικαστική επίλυση αυτών. Σε ό,τι αφορά τα δεδομένα που παρέχετε με σκοπό την εγγραφή σας στην υπηρεσία λήψης newsletter, αυτά διατηρούνται για δύο (2) έτη εκτός και αν ζητήσετε τη διαγραφή τους νωρίτερα. Τα δεδομένα που παρέχετε με σκοπό να θέσετε ερωτήματα στη φόρμα επικοινωνίας διαγράφονται αμέσως μόλις απαντηθεί το αίτημα του χρήστη ή παρασχεθεί η πληροφορία που έχει αιτηθεί ο χρήστης, εκτός κι αν αφορούν σε παραγγελία, οπότε και διατηρούνται σύμφωνα με τα ανωτέρω (εκτέλεση σύμβασης).

Πολιτική Απορρήτου και Ανήλικοι

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεσθε αυτούς τους όρους με τη συγκατάθεσή του. Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

Χρήση Cookies

 Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον περιηγητή (browser) του χρήστη στον υπολογιστή του, όταν ο χρήστης επισκέπτεται κάποια ιστοσελίδα. Τα cookies δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε αρχείου ή εγγράφου του υπολογιστή του χρήστη.

Η ιστοσελίδα  χρησιμοποιεί  μόνο τα αναγκαία cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη, την ορθή λειτουργία, καθώς και για τη βελτίωση της απόδοσης της ιστοσελίδας https://www.ifareef.com .

Ο χρήστης της ιστοσελίδας είναι εφικτό να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μη δέχεται καθόλου cookies ή να ειδοποιείται όταν αποθηκεύονται cookies ή να μη δέχεται cookies από συγκεκριμένους ιστοτόπους.

Ωστόσο, αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies για την ιστοσελίδα ενδέχεται η απόδοση της ιστοσελίδας https://www.ifareef.com  να μην είναι η μέγιστη δυνατή και να μην είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή να μην είναι εφικτή η  λειτουργική χρήση του καλαθιού αγοράς.

Xρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics για την καταγραφή της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, και για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν οι επισκέπτες την ιστοσελίδα, ώστε να προβούμε στις κατάλληλες βελτιώσεις. Παρόλο που η Gοοgle Analytics καταγράφει δεδομένα, καμία από αυτές τις πληροφορίες που λαμβάνουμε ως εταιρία δεν οδηγεί στην ταυτοποίηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση cookies στο πλαίσιο της υπηρεσίας Analytics επισκεφτείτε την σχετική πολιτική  https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/us/.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών αποτελεί βασικό μέλημα της Ifareef και έτσι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με σύγχρονες και αποδεκτές μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Είναι πιθανό να εφαρμόσουμε ποικίλα μέτρα ασφαλείας, όπως SSL, για την ασφάλεια των δεδομένων σας (οffline και online).

Links

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.

Τα Δικαιώματά σας

Οι χρήστες έχουν ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ζητήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα, να ζητήσουν τη διόρθωση και τη συμπλήρωση, τη διαγραφή, το περιορισμό της επεξεργασίας τους και τη φορητότητα αυτών. Επίσης έχουν το δικαίωμα να ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους, ώστε να παύσει η IFAREEF να επεξεργάζεται τα προσωπικά τους δεδομένα  με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ifareef.com, εκτός των όσων υποχρεούται βάσει νομοθεσίας να τηρεί. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της. Παράλληλα έχουν το δικαίωμα να αντιταχθούν στην επεξεργασία τους, καθώς και να υποβάλλουν καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, που στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), για κάθε παράβαση της σχετικής νομοθεσίας.

Με την επιλογή του «Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου» ο χρήστης δίνει τη   συγκατάθεσή του για τη συλλογή των ανωτέρω δεδομένων, καθώς και αποδέχεται το σύνολο των όρων της πολιτικής απορρήτου.

Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε τροποποιήσεις της  παρούσας πολιτικής οποιαδήποτε στιγμή, πάντοτε σύμφωνα με το εφαρμοστέο ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@ifareef.com ή τηλεφωνικά στο (+30) 2314 066357.

Copyright © 2022 if a reef. All Rights Reserved
Designed & Developed by CANDEE with ♡
menuchevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram